YLEISÖLLE

Tervetuloa nauttimaan Suomen parhaasta voimistelusta!

Tampereella ratkotaan kaikkien voimistelulajien suomenmestarit 10.-12.5.2013. Osta lippusi ajoissa ja tule nauttimaan henkeäsalpaavan upeista suorituksista!

Kilpailupaikka

Kaikki kilpailut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkkahalli). Osoite on Ilmailunkatu 20, Tampere. Lajeista joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu ja kilpa-aerobic kilpaillaan A-hallissa, naisten ja miesten telinevoimistelu, team gym sekä trampoliinivoimistelu puolestaan D-hallissa. D-hallissa nähdään myös akrobatiavoimistelun näytös.

Aikataulut

Kilpailuiden aikataulut löytyvät lajeittain:

Liput

Ennakkolipunmyynti Lippupisteen (lippu.fi) kautta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 25.2.2013. Lippuja myydään myös ovelta kaikkina kilpailupäivinä. Maksu ainoastaan käteisellä. Lippujen hinnat:

yksi päivä

20 € / aikuinen
30 € / numeroitu paikka A-hallin etukatsomosta
15€ / lapsi tai opiskelija
45 € / perhe (2 aikuista, max. 3 alle 12-vuotiasta)

viikonloppupaketti

40 € / aikuinen
30 € / lapsi tai opiskelija
90 € / perhe (2 aikuista ja max. 3 alle 12-vuotiasta)

Fanipaketti

Fanipakettiin kuuluu sisäänpääsy kaikkiin kilpailuihin, pe-su lattiamajoitus kisapaikan yhteydessä, aamiaiset ja lounaat, kisatuote, huippuvalmentajan tapaaminen sekä mahdollisuus ostaa Särkänniemen elämysavain alennettuun hintaan. D-hallissa pääsy on kaikkiin katsomoihin, A-hallissa (joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, kilpa-aerobic) pääsy on pääkatsomon numeroimattomille paikoille eli eteen, mutta hieman viistoon. Paketit ovat saman hintaiset lapsille ja aikuisille.

75 € / fanipaketti

Liikkuminen Tampereella

Kisapaikalle pääsee sujuvasti TKL:n busseilla 1 ja 7. Bussit kulkevat kisapäivien aikana 10-20 minuutin välein. Tarkat aikataulut löydät Repa Reittioppaasta. Kertalipun hinta on 2,50 € (TKL:n hinnasto)

Tampereen Taxin puhelinnumero on 0100 4131.